TiensÉlet

Tartson velünk!

Tiens Zalaegerszeg

Tiens termekek

 

Kedden webkonfi!

tienselet_webinar

 

 

Fogyasztóink írták

tienselet_tienstermek_termektapasztalat

kihívás 2018!

 

tienselet.hu

 
 
 
 
 
 
 

tienselet_aprotie_circe-serumTiens Aprotie Circe  Intenzív Szérum

 

A kor előrehaladtával járó hormonális változások, a stressz, a dohányzás, a légszennyezés, a helytelen táplálkozás és az UV-sugárzás mind negatív hatással lehetnek bőrünk állapotára, amely így veszít feszességéből és tapasztalhatóvá válnak az öregedés jelei.

A Tiens Aprotie Circe intenzív szérum aktív összetevői támogatják a bőr regenerálódását, az öregedés elleni harcot tűzve ki célul.

A bőr fiatalos és egészséges megjelenése tanúskodik annak szerkezetéről.

A megfelelően táplált és hidratált bőr sima, ragyogó és jobbak fényvisszaverődési tulajdonságai. Idővel azonban az egészségtelen életmód, valamint a negatív külső tényezők (légszennyezés, UVA- és UVB-sugárzás) hatására a bőr kiszárad, és a pórusok láthatóbbá válnak. A folyamat eredményeképp a bőr természetes önregeneráló képessége is lelassul.

A Tiens Aprotie Circe Smooth Up intenzív szérumot éppen az ilyen problémák ellensúlyozására fejlesztették ki.

Az aktív összetevők (mikrokapszulákba zárt A-vitamin, asztaxanthin, EGF, polifenolok) kombinációjának köszönhetően a termék nemcsak a bőr felső rétegeiben fejti ki hatását, hanem eljut annak mélyebb rétegeibe is.

Az A-vitamin közismert antioxidáns, ám a fény és a magas hőmérséklet hatására meglehetősen könnyen lebomlik. Ezen probléma kiküszöbölésére a TIENS mikrokapszulás technológiát alkalmaz. Ezáltal a termék először a felhámrétegben fejti ki bőrkisimító hatását, majd a mélyebb rétegekbe jutva segíti a bőr regenerációját. Az A-vitamin megóvja a bőr feszességéért és rugalmasságáért felelős fehérjéket, így működik közre a ráncok ellen folytatott küzdelemben.

A szérum további összetevői elősegítik a bőr anyagcseréjét, DNS védelmét, ezáltal késleltetve az öregedés jeleit.

 

   

  NÉHÁNY FONTOS ÖSSZETEVŐ

  A szérum A-vitamint tartalmaz, amely semlegesíti a test öregedéséért felelős szabadgyököket. Az A-vitamin bőrápolásban kifejtett jelentős szerepe abban rejlik, hogy jótékony hatást fejt ki a sejtek regenerációját gyorsító folyamatokra, fokozza a kollagéntermelést, így a bőr hosszabb ideig feszes marad. Az A-vitamin élénkíti továbbá a sejtek anyagcseréjét is.

  A szérum egy további összetevője az astaxanthin, (Lsd: Tiens Kardi is tartalmmazza wink) mely a legerősebb antioxidánsok egyike. A többi antioxidánssal szemben az astaxanthin egyedi szerkezetének köszönhetően képes a sejtmembrán kettős rétegeibe férkőzni, ezáltal védve és stabilizálva azokat. Növeli a bőr rugalmasságát, a bőr felszíne alatt hidratál, az irhában pedig fokozza a kollagén és az elasztin termelődését.

  A szérum EGF-et (epidermális növekedési faktor) is tartalmaz, amely táplálja és hidratálja a bőrt, illetve serkenti a sejtosztódást a felhám alsó rétegeiben, a ráncok kialakulásának csökkentése érdekében. Az emberi testben az EGF elosztását egy férfi hormon, az androgén végzi. Mivel a nők vérében ez a hormon kisebb mértékben van jelen, így az idősödő bőr számára külső forrásból kell gondoskodni a megfelelő EGF mennyiségéről.

  A szérumot a TIENS teafaolajjal gazdagította, amely polifenolokat tartalmaz. A teafaolaj, a természetben előforduló tealevélhez sokkal inkább hasonló aktív összetevőket tartalmaz, mint a száraz zöldtea-kivonat. Ez az olaj véd a szabadgyökökkel szemben, valamint akadályozza mind a bőr lipofil rétegeinek, mind pedig a felhám hidrofil összetevőinek károsodását. További előnye, hogy javítja a bőr ellenálló képességét az UVB/UVA sugárzással szemben, ráadásul kedvező hatással van a zsíros bőrre és jótékony hatású a bőrhibákra, hiszen szabályozza a faggyútermelést, antibakteriális és antiszeptikus hatással bír.

   

  Miért előnyös Önnek a Tiens Aprotie Circe Intenzív Szérum használata?

  A szérum összetevői: pozitívan befolyásolják a bőr rugalmasságát halványítják a ráncokat hidratálják a bőrt enyhítik a túlzott napozás hatásait segítik a bőr mélyebb rétegeinek regenerációját serkentik a kollagén és az elasztin termelődését, ezáltal késleltetik a bőr öregedését és segítenek megőrizni annak feszességét erősítik a hámréteget, így az jobban ellenáll a sérüléseknek, és kevésbé veszít víztartalmából javítják a bőr állapotát – a bőr simább tapintásúvá válhat és fiatalabbnak tűnhet.

   

  Hogyan és mikor használja a Tiens Aprotie Circe Intenzív Szérumot?

  Alkalmazza a szérumot naponta kétszer, reggel és este. Vigyen fel néhány csepp szérumot az előzőleg megtisztított bőrfelületre, majd oszlassa szét finom, masszírozó mozdulatokkal az arc, a nyak, a szem- és száj körüli területeken. Finoman masszírozza be bőrébe.

   

  KINEK AJÁNLOTT A SZÉRUM használata?

  Mindennapos használatra a 40 év feletti hölgyeknek és uraknak egyaránt ajánljuk a terméket,  ám prevenciós jelleggel 25 év feletti nők  és férfiak is alkalmazhatják, alkalomszerű megelőző kezelésként.

   

  Jó tudni a Tiens Aprotie Circe Szérumról!

  A szérum hatásának első jelei már két hét rendszeres használat után megfigyelhetőek.

   

  Érdekesség az Astaxantinról heart