TiensÉlet

Tartson velünk!

Tiens Zalaegerszeg

Tiens termekek

 

Kedden webkonfi!

tienselet_webinar

 

 

Fogyasztóink írták

tienselet_tienstermek_termektapasztalat

kihívás 2018!

 

tienselet.hu

 
 
 
 
 
 
 

 

Tiens Biocink

A biocinket nem véletlenül hívják az egészség és a szépség elemének. Ez a mikroelem ugyanis a szervezetben lezajló számos folyamat elengedhetetlen eszköze. Segít például megőrizni a bőr, a haj és a körmök egészségét. Támogatja az agy és a nemi hormonok funkcióját. Nem meglepő, hogy hiánya esetén a szervezet „sztrájkba kezd”. A TIENS Cink készítmény legfőbb célja, hogy optimális szinten tartsa testünkben ezen ásványi anyag mennyiségét.

A cinket nem véletlenül hívják az egészség és a szépség elemének. Ez a mikroelem ugyanis a szervezetben lezajló számos folyamat elengedhetetlen eszköze. Segít például megőrizni a bőr, a haj és a körmök egészségét. Támogatja az agy és a nemi hormonok funkcióját. Nem meglepő, hogy hiánya esetén a szervezet „sztrájkba kezd”. A TIENS Cink készítmény legfőbb célja, hogy optimális szinten tartsa testünkben ezen ásványi anyag mennyiségét.

   

  LEÍRÁS

  A cink elengedhetetlen a szervezet megfelelő működéséhez. Ez a mikroelem részt vesz több száz enzim működésében, köztük a fehérje-, a DNS- és az RNS-szintézisért felelős enzimek működésében is. A cink hozzájárul továbbá a sejtek megfelelő osztódásának szabályozásához, éppen ezért különösen fontos szerepet játszik a magzati fejlődésben (segíthet megakadályozni például a velőcső rendellenességeit). Ez a mikroelem segíti továbbá a megfelelő A-vitamin-szint vérplazmában történő fenntartását, így pozitívan befolyásolhatja a látást is.

  Ez a nyomelem a bőr és a nyálkahártya ideális működését is segíti, így kulcsfontosságú az egészség fenntartásához. A cinkhiány tüneteit könnyű felfedezni, hiszen ilyenkor bőrhibák jelennek meg, romlik a köröm állapota, a haj pedig veszít fényéből és töredezetté válik. A cink nélkülözhetetlen a hormonok, például a növekedési hormon vagy a gonadotropin számára is, mely hormon egyébként az (elsősorban férfi) ivarszervek egészséges fejlődéséért felel.

  A cink rendkívül fontos továbbá a hasnyálmirigy és a pajzsmirigy működésében. Szerepe van az inzulinraktározásban, és segít a tiroxint (T4) trijód-tironinné (T3) alakítani.

  A cink elsősorban a táplálékkal jut a szervezetbe. Legnagyobb mennyiségben a marhahúsban, sertéshúsban, csirkemájban, a tenger gyümölcseiben (pl. osztriga, rák), hüvelyesekben, teljes kiőrlésű lisztből készült termékekben, tökmagban, mogyoróban, tojásban, gomolyában és olajos magvakban fordul elő. A cinkhiány elsősorban az alacsony kalóriájú étrenden lévőket, a vegetáriánusokat, a sok édességet fogyasztókat, a terhes nőket, az időseket és a gyermekeket veszélyezteti.

  Amennyiben cinkhiány lép fel, kiegyensúlyozott étrend mellett az étrend-kiegészítőkkel történő pótlás lehet a megoldás. A TIENS Cink kapszula segít fenntartani a szervezet megfelelő cinkháztartását.

  NÉHÁNY FONTOS ÖSSZETEVŐ

  A készítmény cink laktát formájában tartalmaz cinket, melyet szervezetünk könnyen fel tud dolgozni. Az étrend-kiegészítő tartalmaz továbbá  tojásfehérje port, ami magas biológiai értékkel bír – más proteinekkel összehasonlítva ezt tartják mind közül a legértékesebbnek, mert nagy mennyiségben tartalmaz esszenciális aminosavakat, melyekre a szervezetnek fokozottan szüksége van.

  JELLEMZŐI

  A készítményben lévő összetevők:

  • javíthatják a haj és a körmök állapotát, fokozhatják azok növekedését,
  •  jótékony hatással lehetnek a bőr állapotára (segítséget nyújthatnak a pattanások elleni küzdelemben, a túlzott faggyútermelés megakadályozásában, gyorsíthatják a sebek gyógyulását, segíthetnek megóvni a sejteket az öregedést elősegítő oxidatív hatástól),
  • támogathatják a szervezet természetes védekező-mechanizmusait,
  • pozitív hatással lehetnek a látásra,
  • javíthatják az ízérzetet és az étvágyat,
  • jótékony hatással lehetnek a memóriára és a szellemi kapacitásra,
  •  jótékonyan befolyásolhatják a hímivarsejtek optimális termelődését, valamint fontos szerepet játszhatnak a peteérésben és megtermékenyülésben.

  AJÁNLOTT MENNYISÉG

  Naponta 2X2 db kapszula.

   

  tienselet_tienstermek_biocink