TiensÉlet

Tartson velünk!

Tiens Zalaegerszeg

Tiens termekek

 

Kedden webkonfi!

tienselet_webinar

 

 

Fogyasztóink írták

tienselet_tienstermek_termektapasztalat

kihívás 2018!

 

tienselet.hu

 
 
 
 
 
 
 

tienselet_tienskozmetikaAprotie Organics Arctisztító Hab

 

 

Az Aprotie Organics termékcsalád egyik alapanyaga a bio narancsvíz, amely egy vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag összetevő, kiváló a bőr ápolására. Elősegíti a bőr hidratáltságának fenntartását, valamint az aktív hatóanyagok eljutását a bőr mélyebb rétegeibe.

Erős reduktív tulajdonságának köszönhetően eredményes a szabadgyökök káros hatásával szemben, ezáltal fokozza a bőr rugalmasságát is. Az Aprotie Organics bőrápoló termékcsalád megalkotásánál szem előtt tartották a Föld és a környezet biztonságát, hozzájárulva egy egészséges és boldog élethez.

Az Aprotie Organics termékek előállításához 100%-ban természetes alapanyagokat használnak. Így a termékek kíméletesek a bőrhöz és a környezethez is. Mindegyik termék elnyerte az ECOCERT tanúsítványát. Az ECOCERT egy bio/öko tanúsítványokat kibocsátó szervezet, melyet 1991-ben alapítottak Franciaországban. Európai központjának irányítása alatt több mint 80 országban végeznek vizsgálatokat, így a világ egyik legnagyobb tanúsítvány kibocsátó szervezetének minősül.

   

  ARCTISZTÍTÓ HAB

  Az enyhén savas hab kíméletesen távolítja el a szennyeződéseket és a faggyút a pórusokból. A pumpa, egyetlen nyomással, krémes habot készít.

  Az antibakteriális hatású bio kakukkfű kivonat tisztántartja az arcbőrt. Használata hidratált, puha és lágy bőrt eredményez.

  Hogyan használjuk?

  Óvatosan pumpálja ki a habot. Vigyen fel és masszírozzon szét három pumpálásnyi habot a nedves arcon és nyakon, majd öblítse le langyos vízzel.