TiensÉlet

Tartson velünk!

Tiens Zalaegerszeg

Tiens termekek

 

Kedden webkonfi!

tienselet_webinar

 

 

Fogyasztóink írták

tienselet_tienstermek_termektapasztalat

kihívás 2018!

 

tienselet.hu

 
 
 
 
 
 
 

tienselet_tienskozmetikaTiens Organics Arctisztító Olaj

 

 

Fedezze fel az egészséges és gyönyörű bőr művészetét!

Az Aprotie Organics termékcsalád egyik alapanyaga a bio narancsvíz, amely egy vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag összetevő, kiváló a bőr ápolására. Elősegíti a bőr hidratáltságának fenntartását, valamint az aktív hatóanyagok eljutását a bőr mélyebb rétegeibe

. Erős reduktív tulajdonságának köszönhetően eredményes a szabadgyökök káros hatásával szemben, ezáltal fokozza a bőr rugalmasságát is. Az Aprotie Organics bőrápoló termékcsalád megalkotásánál szem előtt tartották a Föld és a környezet biztonságát, hozzájárulva egy egészséges és boldog élethez.

Az Aprotie Organics termékek előállításához 100%-ban természetes alapanyagokat használnak. Így a termékek kíméletesek a bőrhöz és a környezethez is.

Mindegyik termék elnyerte az ECOCERT tanúsítványát. Az ECOCERT egy bio/öko tanúsítványokat kibocsátó szervezet, melyet 1991-ben alapítottak Franciaországban. Európai központjának irányítása alatt több mint 80 országban végeznek vizsgálatokat, így a világ egyik legnagyobb tanúsítvány kibocsátó szervezetének minősül.

   

  ARCTISZTÍTÓ OLAJ

  A bőr jól felszívja az olajat, így a mélyebb rétegekbe hatolva tisztítja és hidratálja a bőrt.

  Hatékonyan távolítja el a sminket, frissíti és egyben hidratálja a bőrt. Érzékeny bőrre is kiváló.

  Arctisztító olajat először 1960-ban vezettek be a kozmetikai piacon, egy make-up művész, Shu Uemura fejlesztésében. Hitvallása szerint a kozmetikumok kifejlesztésének legfontosabb aspektusa a felhasználók bőrének egészsége kell, hogy legyen. A szép bőr a gyengéd tisztítással kezdődik. Fedezze fel az egészséges és gyönyörű bőr titkát! Fedezze fel a szépség művészetét!

  Hogyan használjam?

  Vigyen fel és masszírozzon szét 3-4 pumpálásnyi olajat a száraz arcon és nyakon, majd öblítse le langyos vízzel.

  Naponta fontos a bőrünk számára!