TiensÉlet

Tartson velünk!

Tiens Zalaegerszeg

Tiens termekek

 

Kedden webkonfi!

tienselet_webinar

 

 

Fogyasztóink írták

tienselet_tienstermek_termektapasztalat

kihívás 2018!

 

tienselet.hu

 
 
 
 
 
 
 

tienselet_tienstermekAprotie Organics Hidratáló Arctej

 

Fedezze fel az egészséges és gyönyörű bőr művészetét!

Az Aprotie Organics termékcsalád egyik alapanyaga a bio narancsvíz, amely egy vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag összetevő, kiváló a bőr ápolására.

Elősegíti a bőr hidratáltságának fenntartását, valamint az aktív hatóanyagok eljutását a bőr mélyebb rétegeibe. Erős reduktív tulajdonságának köszönhetően eredményes a szabadgyökök káros hatásával szemben, ezáltal fokozza a bőr rugalmasságát is.

tienselet_aprotie_organics_bionarancsviz

Az Aprotie Organics bőrápoló termékcsalád megalkotásánál szem előtt tartották a Föld és a környezet biztonságát, hozzájárulva egy egészséges és boldog élethez.

Az Aprotie Organics termékek előállításához 100%-ban természetes alapanyagokat használnak.

Így a termékek kíméletesek a bőrhöz és a környezethez is. Mindegyik termék elnyerte az ECOCERT tanúsítványát. Az ECOCERT egy bio/öko tanúsítványokat kibocsátó szervezet, melyet 1991-ben alapítottak Franciaországban. Európai központjának irányítása alatt több mint 80 országban végeznek vizsgálatokat, így a világ egyik legnagyobb tanúsítvány kibocsátó szervezetének minősül.

   

  HIDRATÁLÓ ARCTEJ

  A termék formulájának alapját a franciaországi Bretagne partjainak érintetlen természeti területéről származó növények alkotják.

  Ez a hidratáló arctej egy nagyon lágy, gyorsan felszívódó emulzió, amely olyan kiváló hidratáló és öregedésgátló hatást biztosítanak, mint például a kollagén termelés fokozása, az anti-oxidáns hatás, valamint a bőrregeneráció.

   

  Hogyan használjuk?

  Nyomja meg a pumpát kétszer és finom mozdulatokkal vigye fel a hidratáló arctejet a megtisztított arcra és nyakra.