TiensÉlet

Tartson velünk!

Zsuzsa&István

Gyors kérdés <<<kattints most!

Válaszidő: 4-6 óra/vagy azonnali

mail tienselet@gmail.com

skype: tiens.zsuzsa

Kövessen a FACEBOKON is <<<

Tiens Zalaegerszeg

Tiens termekek

 

Kedden webkonfi!

tienselet_webinar

 

 

Fogyasztóink írták

tienselet_tienstermek_termektapasztalat

kihívás 2018!

 

tienselet.hu

 
 
 
 
 
 
 

tienselet_spakare_revitalizalo_samponTiens SPAKARE revitalizáló sampon

 

A  kiváló minőségű Tiens SPAKARE revitalizáló samponhoz,

  - a kender olajat, B5 provitamint, oliva olaj aktív összetevőket és E-vitamint tartalmazó természetes összetevőket koncentrálták.

Tisztítja, hidratálja és védi a hajat.

Ez a rendkívül gyengéd formula finoman ápolja még az érzékeny, igénybe vett, festett hajat is.

Folyamatos, akár napi használat javasolt valamennyi hajtípusra.

A kendermag olaj természetesen gazdag omega-3 és omega-6 zsírsavakban, amelyek segítenek fenntartani a haj nedvességének természetes egyensúlyát, ezáltal a haj táplált és ragyogó lesz.

A kender egy rendkívül sokoldalúan felhasználható növény. Eredetileg a kendert hajókötelek készítésére használták, újabban pedig a divattervezők is előszeretettel választják a kender rostját ruhák alapanyagául. A kender magja is hasznosítható, kiváló összetevője különböző szépségápolási termékeknek, mint például a SPAKARE termékcsaládnak is. Az olajat a magok préselésével nyerik ki, amely gyorsan a szépségipar egyik kedvelt alkotóelemévé vált.

A kendermag olaj az egyik leggazdagabb omega-6 és omega-3 zsírsavforrás. A két zsírsav kiegyensúlyozott elegyét alkotja, hozzájárulva az egészséges és csodás bőr fenntartásához. A-, C- és E-vitamin forrás is, mely összetevőknek köszönhetően a kendermag olaj kiváló antioxidáns is egyben a haj és a bőr számára.

Tiens SPAKARE revitalizáló sampon használata ajánlott mindenkinek, aki táplálni szeretné haját, valamint antioxidáns védelmet kíván biztosítani hajbőr számára.

Kiszerelés: 400 ml/flakon, speciális adagoló pumpával felszerelve.