TiensÉlet

Tartson velünk!

Zsuzsa&István

Gyors kérdés <<<kattints most!

Válaszidő: 4-6 óra/vagy azonnali

mail tienselet@gmail.com

skype: tiens.zsuzsa

Kövessen a FACEBOKON is <<<

Tiens Zalaegerszeg

Tiens termekek

 

Kedden webkonfi!

tienselet_webinar

 

 

Fogyasztóink írták

tienselet_tienstermek_termektapasztalat

kihívás 2018!

 

tienselet.hu

 
 
 
 
 
 
 

Tiens SPAKARE tápláló hajkondicionáló

 

Tiens SPAKARE tápláló hajkondicionáló:

- kendermag olajjal és tengeri algával, búzafehérjével és B5 provitaminnal hidratálja és erősíti a fejbőrt és a hajat.

A kendermagolaj rendkívül gazdag omega-3 és omega-6 zsírsavakban, ezáltal megőrzi a haj fényességét, vitalitását és kezelhetőségét.

Javasolt a haszálata minden hajtípusra, különösen fontos a száraz, sérült hajra rendszeresen. Ilyen esetben száraz hajra is tehetünk egy keveset.

Az ír moha (vörös alga) gazdag összetevőinek köszönhetően, mint a bőr és a haj fiatalságának őrzője ismeretes. Érezhetően kellemesen puhává varázsolja a fejbőrt, a hajat pedig rendkívül könnyen fésülhetővé teszi!

A kender egy rendkívül sokoldalúan felhasználható növény. Eredetileg a kendert hajókötelek készítésére használták, újabban pedig a divattervezők is előszeretettel választják a kender rostját ruhák alapanyagául. A kender magja is hasznosítható, kiváló összetevője különböző szépségápolási termékeknek, mint például a SPAKARE termékcsaládnak is. Az olajat a magok préselésével nyerik ki, amely gyorsan a szépségipar egyik kedvelt alkotóelemévé vált. A kendermag olaj az egyik leggazdagabb omega-6 és omega-3 zsírsavforrás. A két zsírsav kiegyensúlyozott elegyét alkotja, hozzájárulva az egészséges és csodás bőr fenntartásához.

A-, C- és E-vitamin forrás is, mely összetevőknek köszönhetően a kendermag olaj kiváló antioxidáns is egyben a haj és a bőr számára.

Tiens SPAKARE tápláló hajkondicionáló használata ajánlott mindenkinek, aki táplálni szeretné a haját, valamint antioxidáns védelmet kíván biztosítani hajbőre számára.

Kiszerelés: 400 ml/flakon, speciális adagoló pumpával ellátva.