TiensÉlet

Tartson velünk!

Tiens Zalaegerszeg

Tiens termekek

 

Kedden webinar!

tienselet_webinar

 

 

Fogyasztóink írták

tienselet_tienstermek_termektapasztalat

Tiens Spirulina

 

A Spirulina egy tápanyagban rendkívül gazdag alga, széles körűen alkalmazott étrend-kiegészítő. Méltán nevezhetjük a XXI. század élelmiszerének, könnyen felszívódó, magas fehérje-, vitamin-, és ásványianyag-tartalma miatt, melyek kiemelten fontosak az emberi szervezet számára.

Különleges tápértékének köszönhetően még az űrhajósok étrendjében is szerepel űr-expedíciók során.

   

  A spirulina mintegy 3,5 milliárd éve jelent meg először a Földön, ez bolygónk egyik legősibb életformája. A természetben, sekély állóvizekben, valamint erősen lúgos kémhatású és magas sótartalmú tavakban található meg – Afrikában, Ázsiában és Dél-Amerikában.

  A TIENS Spirulina a Kína Jünnan tartományában lévő Chenghai tóból származik, mely egy tiszta, szennyezetlen vidék.

  A cianobaktériumok kékeszöld biomasszája már az aztékok és a Csád-tó környékén élő afrikai törzsek étrendjének is részét képezte. Korunk embere 1940-ben fedezte fel a spirulinát, komolyabb kutatások az 1960-as évek közepe óta folynak.

  Ily módon vált ismertté összetétele, magas tápértéke és egészségre gyakorolt kedvező hatása.

  ÖSSZETEVŐK:

  A készítményben az Arthrospira platensis spirulina-faj kivonata található.

  A Tiens Spirulina összetételének 55-70 százaléka könnyen emészthető fehérje (ide tartozik minden exogén zsírsav, melyeket szervezetünk nem képes önmaga szintetizálni, ezért élelmiszerek által kell biztosítanunk).

  ATiens  Spirulina emellett számos poliszacharidot (glükozamin, glikogén), könnyen emészthető makro- és mikroanyagokat (vas, foszfor, kálium, kalcium, cink, szelén, króm, réz), vitaminokat (a B-vitaminok, C, D és E-vitamin), telítetlen zsírsavakat (GLA – gamma-linolénsav), pigmenteket (karotinoidok, klorofil, xantofillok és fikocianin) is tartalmaz.

  Tudományos vizsgálatok alátámasztották, hogy a Tiens Spirulina - más cianobaktériumoktól eltérően - nem tartalmaz mérgező összetevőket.

  A Tiens Spirulina sejtfalában nincs cellulóz, ezért tartalma könnyen 85-95%-ban felszívódik - sokkal hatékonyabban, mint az állati- vagy növényi fehérjék esetén.

  JELLEMZŐI

  • Az Arthrospira platnis-ben található kék pigment (fikocianin) fokozhatja szervezetünk szabadgyökök semlegesítésére irányuló képességét, ezáltal erősítheti annak természetes ellenálló képességét.
  • A Tiens Spirulinában jelenlévő másik összetevő a klorofill elősegítheti a normál bélműködést, ezáltal segíthet a megfelelő testsúly fenntartásában.
  • Javíthatja a bélflóra egyensúlyát.
  • Segítheti a bőr és a hámsejtek regenerálódását.
  • Arcpakolásként alkalmazva hozzájárulhat, hogy bőrünket feszesebbnek és fiatalosabbnak érezzük.
  • Fehérjében, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag.
  • Alkalmazása kifejezetten ajánlott vegetáriánusok, vegánok, idős emberek, lábadozó betegek és fehérjeszegény étrenden lévők számára.
  • Rendkívül kiváló a haj szerkezetének helyreállításában, hajpakolásként javasolt száraz, fénytelen, vékonyszálú hajra
  •  
  • AJÁNLOTT MENNYISÉG

  Naponta 2x1  (2x2)db kapszula, étkezés vagy edzés előtt.

  100 db kapszula/doboz

  tienselet_tienstermek_spirulina