TiensÉlet

Tartson velünk!

Tiens Zalaegerszeg

Tiens termekek

 

Kedden webinar!

tienselet_webinar

 

 

Fogyasztóink írták

tienselet_tienstermek_termektapasztalat

 

tienelet_ozonizatorTiens zöldség és gyümölcsméregtelenítő, ózonizátor

Az egészséges élet védelmezője

A civilizáció ugrásszerű fejlődése szinte maradéktalanul kielégíti anyagi szükségleteinket, ugyanakkor számos veszélyt is tartogat egészségünk számára.

tienselet_ozonizator

Naponta fogyasztott élelmiszereink: a zöldségek, gyümölcsök, rizs, hús, sőt a tenger gyümölcsei is rengeteg növényvédőszert, vegyi fertőtlenítőt és egyéb egészségre ártalmas anyagot tartalmaznak.

Habár ezek kártékony hatása szervezetünkre rövid távon kimutathatatlan, hosszú távon mégis gyengítik immunrendszerünket és egészségünket, sőt a kellemetlen következményeket még az utánunk következő generációnak is átadhatjuk. A felújított lakásban terjengő formaldehidszag, a konyhai- és evőeszközökön, gyermekek tejes üvegében, játékain burjánzó baktériumok mind aláássák szervezetünk ellenállóképességét. A kérdés az, mit tehetünk mi, hogy javítsunk saját körülményeinken?

ÓZON O3

Az ózont erős oxidatív hatóanyagként tartják számon, amely oxidációs folyamatai révén megsemmisíti a baktériumok, vírusok és egyéb mikroorganizmusok biológiai szerkezetét. A harmadik oxigénatom eredményezi a gáz magas reaktivitását, melynek révén könnyen reagál a különböző szennyeződések, szagok, baktériumok, vírusok, gombák és a penész részecskéire. Az ózon 50-szer erősebb és 3000-szer gyorsabb baktericid hatással rendelkezik a klórnál.

Az ózon már kis koncentrációban is képes elpusztítani az atkákat és megakadályozni további szaporodásukat. Az ózon képes megbontani az oldószerekben, szerves lakkokban, ragasztókban, stb. található széngyűrűket. Semlegesíti kellemetlen szagukat és káros hatásukat az emberi és állati szervezetre. Az ózon vízben oldott állapotban még hatékonyabban sterilizál. Az ózonnal kezelt víz, élelmiszerek és eszközök teljes mértékben megszabadulnak a rájuk tapadt kártékony organizmusoktól.

   

   

  AZ ÉLETMINŐSÉG JAVÍTÁSA

  • Elpusztítja a baktériumokat és eltávolítja a gyümölcsök, zöldségek felszínére tapadt növényvédőszereket, valamint a hormonmaradványokat a húsokban, így javítja minőségüket, ízüket és meghosszabbítja frissességüket.
  • Tisztítja és oxigénnel dúsítja a vizet, ami ezáltal könnyebben felhasználhatóvá válik a szervezet számára. Az ózonnal kezelt víz segít enyhíteni az olyan bőrproblémákat, mint a gombás fertőzés.
  • Tisztítja a levegőt, megfékezi a káros baktériumok, gombák és az atkák elszaporodását.
  • Sterilizálja az evőeszközöket, üvegeket, törölközőket és ruhaneműket.
  • Semlegesíti (és nem csak elfedi!) az olyan kellemetlen (szerves és szervetlen) szagokat is, mint például a háziállatok szaga vagy cigarettafüst.

  Tartózkodjon a koncentrált ózon belélegzésétől. Használja rendeltetésszerűen a készüléket, a használati útmutató szigorú betartásával.

  tienselet_ozonizator_cleaner