TiensÉlet

Tartson velünk!

Tiens Zalaegerszeg

Tiens termekek

 

Kedden webinar!

tienselet_webinar

 

 

Fogyasztóink írták

tienselet_tienstermek_termektapasztalat

Ez tényleg a 24. óra?

Szükség van erre?

Gondolkodott már ezen?

Felgyorsult életritmusunk, éjszaka és nappal egyaránt az idegeinket terhelő stressz, az egészségtelen táplálkozás és a környezeti ártalmak mind hozzájárulnak ahhoz, hogy testünkben egyre több méreganyag halmozódjon fel. Pl. túl sok rossz koleszterin, zsírok, tartósítószerek, mesterséges színezékek, nehézfémek, hormonok, vegyszerek, amelyek rendszeresen és hosszútávon károsítják szerveinket.

A modern kor embere túl sok szénhidrátot fogyaszt, ugyanakkor igen kevés gyümölcsöt és zöldséget. Amennyiben zöldséget és gyümölcsöt fogyaszt, azt nagy százalékban permetszerrel „átitatva”.

Ennél is aggasztóbb, alig marad ideje a napi testmozgásra. Ennek eredményeként a káros anyagok egyre vastagodó rétegei rakódnak le érrendszerünk falain, akár a vízkő a vízforraló belsejében. Idővel ezek a lerakódások megkeményednek és elkeskenyítik az ereket, amelyek így törékennyé válnak és elveszítik rugalmasságukat.

Kialakult és rendszeressé vált székrekedés a korai öregedés, súlyosnál súlyosabb betegségek kialakulását támogatja.

„A halál a belekben lakozik!” (kínai népi mondás)

A környezetszennyezés szintén temérdek káros anyaggal árasztja el szervezetünket. Ebbe a kategóriába tartozik az autók kipufogógáza, a nehézfémek, a számítógépből és mobiltelefonból származó sugárzás stb.

Tudta?

Nincs más választása!

Az egészséghez vezető első lépés a szervezetünk tisztítása.

Rendszeresen el kell távolítani a mérgező anyagokat „minden porcikánkból”, a vérkeringésből, a tüdőből, a bőrből, nyirokrendszerből és minden más csatornából, hogy a test valamennyi szerve ideálisan működhessen.

Mi a feladat?

Elsődlegesen olyan eszközöket és élelmiszert kell találni és napi szinten használni, fogyasztani, amely ebben célirányosan tud segíteni.

Mi lehet az eredmény?

Az egészségünk tudatos megőrzése, a szervezet már kibillent egyensúlyának helyreállítása, amennyiben van rá még lehetőség.

Előfordulhat, hogy Ön is a 24. órában van?

Mi ezt találtuk, alkalmazzuk és ajánljuk Önnek is 15 éves személyes tapasztalatunk alapján.

„Szinte hihetetlen, hogy hosszú távon, 21 óra után elfogyasztott – akár 1 db kapszula -Tiens Chitosan milyen rendkívüli változást << eredményezett a szervezetemben. Úgy „megkönnyebültem”, felszabadultabb lettem!” – mesélte a napokban egy fiatalember, aki Tiens Chitozant fogyaszt rendszeresen. 

Tessék válasszon Ön is!>>>megnézem most!

Méregteleníts szakemberekkel!<< alapos leszek, mert megéri!

(Figyelem! a szabályok betartása kötelező!!!!)