TiensÉlet

Tartson velünk!

Tiens Zalaegerszeg

Tiens termekek

 

Kedden webinar!

tienselet_webinar

 

 

Fogyasztóink írták

tienselet_tienstermek_termektapasztalat

tienselet_tienstermek_wessling

 

tienselet_sportolok_flexiTiens Flexi, az egészséges izületekért

TIENS Flexi, az egészséges izületekért

Összetevők: 

- glükózamin (növényi),

- kondroitin (tengeri),

- agaricus blazei kivonat,

- kurkuma (standardizált kurkumin 40%),

- ördögkarom kivonat,

- hialuronsav

                            

tienselet_tienstermek_magneziumSportolók figyelmébe ajánlom

 

Kisfiam, Ádám 2012. végén kezdett karate edzésekre járni. Nagyon megtetszett neki ez a sportág, azóta már számos versenyen részt vett, mindig dobogós helyezést ért el.

A rengeteg edzés mellett folyamatosan szedi a Tiens cég termékeit, mikor mire van szervezetének szüksége: Calcium, Spirulina, Magnézium (Fizzy), Propolisz, Cordycepsz.

 

Edzője is nagyon elégedett a teljesítményével, hiszen most - 2015-ben - még csak 9 éves, mégis ilyen kitűnő sikereket ért el.

A sok edzés mellett mindenképpen nagy szerepe van ebben a Tiens termékeknek is. Edzője, Pál Tibor is kipróbálta a Tiens Fizzy termékünket, és kértem, mondja el, mit tapasztalt:

 

"Pál Tibor vagyok,1974-ben születtem. 8 éves korom óta sportolok. Kipróbáltam a labdarúgást, a tekét. Bokszoltam, de leragadtam egy sportágnál, és ez a karate. Szerintem a karate a legjobb egészség megóvó rendszer, mint kondícionáló testmozgás, nagyfokú hajlékonyságot, gyorsan mobilizálható erőt alakít ki. A testi és szellemi erőnlét megszerzésének és megőrzésének kiváló eszköze. Jellegzetes, sokrétű gyakorlatanyaga dinamikus izommunkát követel, növeli a mozgékonyságot, fejleszti a mozgáskoordinációt. A diszlexiás, diszgráfiás gyerekeknél e sportág hatására tudnak kifejlődni azok az idegközpontok, amelyek fejlődése csecsemőkorban valami miatt elmaradt.

 

Én, mint aktív sportoló, heti öt edzéssel rengeteget szenvedtem rendszeres izomgörcsökkel, folyamatosan fáradt voltam, levert, néha étvágytalan, és ingerült.

Egy kolléganőm (Tujfelné Cenkov Mária) hívta fel a figyelmemet a Tiens Fizzy termékre, hogy lenne-e kedvem kipróbálni. Talán megszűnnek ezen panaszaim. Sokat nem is kellett győzködnie, vettem a termékből, de csodát nem vártam. 2 doboz után megszűntek a tüneteim, amiben nem bíztam. Azóta is szedem, és nagyon jó döntésnek bizonyult a Tiens Fizzy, magnézium tartalmú készítmény!

 

Edzőként is foglalkozom gyerekekkel, és felnőttekkel egyaránt. Ajánlottam sporttársaimnak, voltak akik már kipróbálták, és hasonló sikereket értek el!

Tudom ajánlani bárkinek, aki sportol, ha nem is olyan aktívan mint mi, biztosan meglesz elégedve az eredménnyel!"

 

Lejegyezte:

Tujfelné Cenkov Mária ,

Tujfel Ádám  európai, magyar és regionális karate bajnok büszke édesanyja smiley

Szombathely

www.tiensmegoldások.hu

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

tienselet_sportolok

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~