TiensÉlet

Tartson velünk!

Tiens Zalaegerszeg

Tiens termekek

 

Kedden webinar!

tienselet_webinar

 

 

Fogyasztóink írták

tienselet_tienstermek_termektapasztalat

tienselet_airiz_betétszettTiens termékreferenciák, higiéniai termékek

Tiens AIRIZ betét!
 
18 éves vagyok és mint a korosztályom, anyukám intő szava ellenére imádom a rövid pulcsikat. Úgy tűnt nagyon jó az idő, barátnőimmel felvettük a legmenőbb cuccainkat. Sikerült egy kiváló hólyaggyulladást "begyűjteni". Anyukám előrelátásnak köszönhetően volt itthon tienselet_airizTiens anionos betét /nappali és tisztasági/, valamint codyceps. Eddig nem voltam hajlandó kipróbálni sem a tisztasági betéteket. Most igen és segített a cordyepssel karöltve, nagyon rövid idő alatt! Egy fájdalmas és kellemetlen tapasztalat kellett hozzá, azonban most már én is szívesen ajánlom a Tiens termékeit! Ne gondolkodjatok, használjátok, megéri! (K.M.)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
 
tienselet_anionos_betétMegjelenése óta használom az Airizes tisztasági betétet megelőzésre és használom, ha speciális gondjaim támadnak, mint pl.
használom felfázáskor, uszodai fertőzés esetén pár nap alatt elmúlik a problémám.
Turák alkalmával megelőzésként, gyalogtúránál a cipőbe minkét talp alá, kerékpárturánál pedig rendeltetésszerűen használom. /gyalogtúra: 15-20 km Kerékpártúra: 50 km feletti/
Kerékpárturánál a túratársak is használták Ők már "gyógyításként" , mivel első nap feltörte Őket a nyereg surprise, a betéttel vidáman tették meg a következő napi távokat.
Az egészségügyi betét referenciája, nem érezni nedves érzetet, husszu ideig csere nélkül is kellemes érzés,
utazásnál minden olyan tevékenységnél ajánlom, ahol a csere nem lehetséges.
Sz.Zsuzsa Zalaegerszeg
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
A tisztasági betétet én is imádom.Sokat utazom busszal,
" vele " biztonságban érzem magam. A kerti munkáknál is nagy segítség, van erőm, kedvem. Sok a falevél, ősz van... 
De borús, esős időben is jó szolgálatot tesz, kedély javító. Hála érte.
Turi J-né Sopron
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
 
Hüvelyfertőzésre panaszkodott egy közeli ismerősöm. Javasoltam, hogy a tienselet_chitosanchitosant oldja fel egy kis vízben és tamponra téve tegye fel, + még használja aztienselet_tisztasagibetet AIRIZ tisztasági betétet.A biztonságért bejelentkezett a nőgyógyászhoz, de ő csak 4 nap műlva fogadta. Közben azért elkezdte a javasolt kezelést alkalmazni. 1 nap múlva már a kellemetlen érzései csökkentek, 2 nap múlva, már szinte alig érezte, de azért tovább folytatta "tiens kúrát". A 4. napon elment a nőgyógyászhoz aki megvizsgálta és azt mondta: -nem érti miért jött, mert minden teljesen rendben van!˙( L.Zsuzsa)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Egy érdekes és egyedi tapasztalat atienselet_tisztasagibetet Tiens anionos tisztasági betéttel! Fáj a térde? Az enyém már nem! Nagyon fájt a térdem folyamatosan. A tisztasági betétet kicsit benedvesítve rögzítem egy ragasztócsíkkal a térdemen. Lényegesen csökkenti a fájdalmat. Kellemesebbé teszi a napjaimat. Mindenkinek ajánlom, aki hasonló gondokkal küzd. Cserélni ne felejtsük el 12 óránként. (D.J:)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nagyon - nagyon sok referencia érkezett a tienselet-airizTiens AIRIZ anionos betét kapcsán, megpróbálom pár gondolatban összefoglalni, mert külön-külön rengeteg időt venne igénybe az olvasása. Igazi sláger lett a tisztasági betétmelyet bárki, bármilyen életkorban használhat. Ugymond egy kicsit az egészséges embereknél is wink"felszabadultabb érzést" biztosít, stresszes napokon feltétlenül! Használják és kiváló tapasztalatról számoltak be férfiak és nők agyaránt, műtét után, surprisecipőben alkalmazva, férfiaknál a prosztata problémáknál igazán bevált, aranyér esetén igazi kincs, valamint felfázásnál /hólyaggyulladásnál/ is bevált.
Ne feledjük, hogy az anion kibocsájtás 12 órán keresztül működik, tehát cserélni kell! 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
 
tienselet_referenciak