TiensÉlet

Tartson velünk!

Tiens Zalaegerszeg

Tiens termekek

 

Kedden webinar!

tienselet_webinar

 

 

Fogyasztóink írták

tienselet_tienstermek_termektapasztalat

Termékreferenciák, Tiens wellness és egészségvédő készülék csoport

tienselet_matracMert aludni jó...jó....jó!

Érdekes referenciát kaptam ma, meg is osztom Veletek gyorsan, egy röpke telefonbeszélgetés eredménye:

"A legutóbbi BlackFreday nap eredményeképpen nyeretese lettem az fődíjnak, a Tiens energiacsillagokkal

"feltöltött" matracnak.

Örömmel és érdeklődéssel vettem birtokba ezt az értékes terméket.

Hosszú ideje nagyon rossz alvó voltam, 2-3 óránként felébredtem.

A matracon első éjszaka megszakytás nélkül aludtam 8, igen 8!!!!órát!

Azóta is, 6-7 óra megszakítás nélküli alvás eredményeképpen kipihenten és frissen ébredek 

reggelente smiley!

Köszönöm Tiens, mindig figyelni fogok arra, hogy sorsjegyekben bővelkedjek, megéri heart!

Kövessétek a példámat Ti is...

Tipity Anikó Szeged

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Régen írtam már, most úgy gondoltam, megosztom veletek egy nagyszerű élményt.tienselet_softlezer

 

 Utaztam Szombathelyre és a vonat a lépcsőről sajnos rosszul léptem le, nagyon megfájdult  a térdem.

 Szerencsére a Tiens Tüsi mindig velem van, úgy döntöttem, megkezelem a vonaton.

 Leültem és elkezdtem kezelni. Annyira belemerültem, olyan jól esett, hogy észre se vettem, ismerősök szálltak fel, csak amikor megszólítottak és kérdezték, hogy mit csinálok.

 

 Mondtam, rosszul léptem és nagyon fája  térdem, kezelem a Tiens Tüsivel.

 Érdeklődtek róla, mert az egyiknek szintén nagyon fájt a lába így természetesen ő ki is próbálta.

Megmasszíroztam a kezét úgy, ahogy Jessica Lim-től tanultam. Legnagyobb megdöbbenésére már nem fájt a térde, amikor leszálltunk a vonatról.

 Minden fájdalom és nehézség nélkül szállt le a vonatról és azt mondta, neki is kell egy ilyen. Másnap vásárolt is tőlem egy Tüsit és lelkesen használja.

A tapasztalatainak köszönhetően lelkesen meséli az ismerőseinek, így folyamatosan hozza az új ügyfeleket, sőt több terméket is kipróbált.

Utazásaim során nem csak a Tüsit viszem magammal, hanem van nálam egy „mentőcsomag”, amiben van Ican, Chitosan, Digest, Flexi.

 Ha szükség van rá, tudjak segíteni.

Számomra ezek a termékek, mint eszközök szolgálnak, bátran használjátok Ti is mert ezzel tudjátok a forgalmatokat növelni.

(Gosztonyiné Mariann 5*)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Megosztom veletek leújabb tapasztalatomat a Tiens termékekkel. Egyik reggel úgy ébredtem, mintha "kerékbe törtek" volna, minden mozdulat fájdalmas volt. Elsőként elkészítettem a szokásos reggeli Antilipid teát. Amíg az készült, a "TÜSIVEL" alaposan átgereblyéztem a fejemet. Aztán elővettem a napokban vásárolt DOM-BAOt. Miközben a forró teát kortyolgattam, azzal is jól átkapirgáltam a fejemet, aztán a nyakamat a csigolyák mentén. Jól meg is ütögettem ezt a részt, elég fájdalmas volt. Végül néhány kattintás felette, és mire a teám elfogyott (úgy negyedóra multán), nyoma sem marad fájdalomnak. Szinte ujjászülettem! Még a vérnyomásom is rekord alacsonyszinre csökkent. Ajánlom mindenkinek ezt a kis készüléket. Valóban "24 órás orvost" kapunk általa, ahogy Jessica mondta.A fenti műveletet Tőle tanulhattuk, amikor itt volt Budapesten

O.Zs.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

tienselet_tienstermek_dom-baoAmit a Tiens Dom-Bao-ról tudni érdemes

"Házi használatra tervezett készülék, amelyet a hagyományos kínai medicinából ismert meridiánok és  kollaterálisok elmélete alapján fejlesztettek ki. 
Az akupunktúrás egészségmegörző készüléket a legújabb tudományos kutatások (orvosbiológia és integrált elektromosság terén) eredményeként alkották meg, hogy egyesítsék az állandó mágnesességet az impulzus elmélettel egy készülékben. A mágnes által gerjesztett mágneses mező átalakul a kezelőfejben, ezáltal létrejön egy a bőrön áthatoló, nagy hatékonyságú energiamező, és ez alkalmazható specifikus pontokon, a meridiánoknál és kollaterálisoknál. Miközben impulzusoknak tesszük ki a különböző pontokat nyomással, dörzsöléssel, megnyílnak az elzáródott csatornák és helyreállhat a vérkeringés és az életerő körforgás."

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

tienselet_tiestermek_ozonizatorHúsvétra megleptem a családomat egy TIENS Cleanerrel. Nagyon sok jót hallottam róla, de az igazi az, amikor saját magam megtapasztalom. A készülék sokoldalúságát néhány példával szeretném alátámasztani. Az ásványvizet felváltottuk a Cleanerrel tisztított nagyon egészséges és finom csapvízre. Nemcsak a családom tagjai, de az ismerőseink körében is nagy sikert aratott. Még a saját termesztésű zöldségeket és gyümölcsöket sem tudjuk permetezés nélkül megóvni a kártevőktől, de a Cleanerrel való tisztítás után nagyon finom és eredeti ízben fogyaszthatjuk ezeket. Az utóbbi pár évben eszünk nagyüzemileg előállított húsokat, de ezeknek nem éreztem jó ízét és szagát. A húsok tisztítása is megoldódott a Cleanerrel, így újra élvezhetjük a régi finom ízüket. Az első húslevesesre, amit a tisztított zöldségekből és húsból főztem, a férjem azt mondta: „ilyen finomat még nem ettem”. Ez dicséret nem csak nekem, hanem a TIENS Cleanernek is szólt. A készüléket a tavaszi nagytakarításkor is használtam, felfrissítettem és fertőtlenítettem vele a lakást. A CLEANER ilyen rövid idő alatt is bebizonyította, hogy mennyi fontos egy háztartásban.

H.I-né

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

tienselet_tienstermek_dom-baoA dohányzás súlyos egészségromláshoz vezet. Tudjuk valamennyien, még mi dohányosok is. Nekem nehéz volt beismernem a fentieket, aztán beláttam nem mehet így tovább. Eleinte a Tiens Dom-Baoval kezeltem a cigimet, mielőtt elszívtam.

Miért? Fogalmazódhat meg a kérdésmindenkiben aki olvassa ezt a pár sort: mert a mágnes ereje gyengíti a cigit. Aztán kevesebbet szívtam, az íze miatt.

Hat hete nem dohányzom, igaz egyre több Tiens Antilipid teát iszom.

Ha nekem bejön, nektek is sikerül. Én szorítok! 

L.Cs.K.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 Egyik napról a másikra a szívemnél valami kis ritmuszavar jelentkezett, olyan extrasystole féle érzés, mintha egy pillanatra kihagyna, majd elkezd nagyon szaporán verni. Elég kellemetlen érzés. Ráadásul egyre gyakrabban jelentkezett, végül már nagyon gyakran egy-egy napon belül is, naponta. Orvosi vélemény az volt, hogy nem kell megijednem, ilyen előfordulhat, de azért nem voltam olyan nyugodt. Kipróbáltam a javaslatot, a Gyermekkalciumot ittam naponta egy tasakkal, és a Tüsit a szívemre tettem naponta ahányszor csak tudtam, pár percre, és rendszeresen esténként úgy is aludtam el. Ezt csináltam kb másfél-két hónapon keresztül. Kezdtek ritkulni a panaszaim, majd hirtelen eltűntek, és AZÓTA SEM!! jöttek vissza. A megszokás megmaradt, a tüsit lefekvés után ma is néha ráteszem a szívemre. "Ártani biztosan nem árt!!" Nekem ez nagyon nagy bizonyíték volt a termékekkel kapcsolatban. 

BnéJ.Á.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

tienselet_tienstermek_ozonizatorTiszta vizet minden pohárba! Mint a legtöbb korombeli, én is nagyon szeretem az üdítőket, és egyéb frissítőket, ami nem lehet a legjobb innivaló, legalábbis a felnőttek mindig ezt mondják. Barátom szülei, elhívatott Tiens felhasználók, náluk ittam ózonizált csapvizet. Lenyeltem az első kortyot, és arra gondoltam, ez nem is hülyeség! Majd hangosan kimondtam, szeretem a vizet! Kóstoljátok meg, érdemes! 

Sz.K.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

tienselet_tienstermekTienssel Európában! A vérenergia - kiegyensúlyozót nagyon boldogan vettük birtokba, élvezet, ahogy ellenállást kell tanúsítani a gép erejének, nehogy ő győzzön. Természetesen mindenképpen, mi nyerünk a használatával, hiszen feldúsítja oxigénnel a vérünket, megmozgatja a mozgáshiányban szenvedő nyirokrendszerünket, átmasszírozza a belsőnket, értsd, ahogy mondom! Igen, amíg működik! Ezt nem gondolhatjátok komolyan, persze, hogy működik! 

L.V.

tienselet_tüsi_softlezerA regeneráló készülék az anginás szívgörcsömet - mely egyre ritkábban fordul elő - másodpercek alatt megszünteti (pl. frontok esetén). A szív és a tüdő felső csúcsa közé helyezem, néhány percig masszírozom.
Bevertem a fejem. Olyan fájdalmam volt, mintha betört volna a koponyám. A regeneráló készüléket azonnal a sérült helyre tettem. Kb. 10 perc múlva elmúlt a fájdalom, és nem dagadt fel az ütés helye.
F.Lné
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Baleset következtében vérömleny keletkezett a térdem alatt. Műtéti úton eltávolításra került, azonban a következő időszakban a térdem duplájára dagadt, fájt, nem tudtam felemelni a lábam, már sántítani is kezdtem. Elmentem orvoshoz, ahol elvégezték az MRI vizsgálatot, mely kimutatta, hogy nagy mennyiségű térdízületi váladék, és bevérzésem van.
Egy hétig konzervatív kezelésen feküdtem a klinikán, de a kezelések ellenére semmilyen javulás nem volt, így orvosom azt javasolta, hogy műtétet kellene végezni. Nagyon féltem, hogy a műtét után hogyan jön a térdem helyre. Utolsó kapaszkodóként megvettem a Chi-gépet, mivel annyi jót hallottam már róla.
Elmondhatom boldogan, hogy 1 heti használat után a térdem helyrejött, megszűnt a dagadás, tudtam rendesen járni, és azóta sincs panaszom, elkerültem a műtétet.

Saját tapasztalatom óta, már családtagjaim, ismerőseim is használják
Z.M.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Röntgenfelvétellel kimutatott két gerincsérvem volt, melyből az egyik folyamatosan nyomta a bal láb idegpályáit, s így a bal lábam állandóan fájt.
Minden nap 2x 20 percet használtam a Chi-gépet 2-es fokozaton, és 2x 1 agytevékenységet serkentő Ca-ot ettem.
Már a 2. hét elején megszűnt a fájdalmam. Azóta tünetmentes vagyok, és sokkal jobb a közérzetem is. Persze a „tréninget” nem hagytam abba.

T.A.