TiensÉlet

Tartson velünk!

Tiens Zalaegerszeg

Tiens termekek

 

Kedden webinar!

tienselet_webinar

 

 

Fogyasztóink írták

tienselet_tienstermek_termektapasztalat

tiens_tienselet_kang-liKang-li

Tiens Kangli

Az ázsiai nők étrendje szójában gazdag, amelynek természetes növényi ösztrogén tartalma hozzájárul a kítűnő fizikai állapotukhoz. Egyes kutatók összefüggést feltételeznek a gyakori szójafogyasztás és az ázsiai nők egyes betegségekre (csontritkulás, mellrák, érrendszeri megbetegedések) vonatkozó statisztikai adatai között. A TIENS erre az összetevőre, a szójára építve fejlesztette ki a Kangli étrend-kiegészítőjét. 

Nincs még egy olyan hormon, amelyet olyannyira a nőiességhez társítanánk, mint az ösztrogént. Feltehetően azért, mert ez a hormon felelős a nőies formák kialakulásáért, valamint a menstruációs ciklus szabályozásáért. Ez a hormoncsoport hatással lehet továbbá a nők zsír-, kalcium- és fehérje anyagcseréjére, befolyásolhatja a nemi vágyat és hangulatukat. Az ösztrogénszint zavarai tehát nem csupán egészségügyi problémákat okozhatnak, hanem kihatással lehetnek a nők természetes szépségére és lelkiállapotára is. Az életkor előrehaladtával a nők szervezetében az ösztrogénszint lassan, de folyamatosan csökken. Ez a folyamat 30-as éveiktől kezdődően szignifikánsan tetten érhető. Jellemzően ekkortól tapasztalhatóak igazán a bőr feszességét, a ráncok mennyiségét, mélységét érintő változások. Ösztrogénszintünket nem csupán életkorunk befolyásolhatja, hanem rossz étkezési szokásaink, a testmozgás hiánya és a stressz is. Megfelelő kedélyállapotunk és természetes szépségünk megőrzése érdekében fontos ügyelnünk az ösztrogén megfelelő szinten tartásáról. 

Az olyan szójaalapú étrend-kiegészítők, mint a Kangli segítenek elérni ezt. Kiderült ugyanis, hogy a szójában található szója izoflavonok szerkezetüket tekintve az ösztrogénhez hasonlítanak. A tudományos irodalom az izoflavonokat az ösztrogénhez hasonló vegyületekként írja le, de ez nem jelenti azt, hogy a hatásuk is megegyezik az ösztrogén hatásával. Ezek a vegyületek máshogy veszik fel a kapcsolatot az ösztrogénreceptorokkal, mint az igazi ösztrogén, így hatásuk segítheti vagy gátolhatja az ösztrogén működését, esetleg lehet semleges.

ÖSSZETEVŐK

A Kangli fő összetevője a szójából származó izoflavonok, azaz természetes növényi ösztrogének (fito-ösztrogének), erős antioxidánsokkal (C-vitamin, E-vitamin) dúsítva.

A szója izoflavonoidok szervezetünkbe kerülve az ösztrogénhez hasonlóan viselkedne. 

A Kangliban található C-vitamin védelmet biztosít a szabadgyökök ellen és stimulálja az új kollagén termelését. A C-vitamin továbbá hozzájárul az immunrendszer kiegyensúlyozott működéséhez.

Az E-vitamin védi a sejtösszetevőket a szabad gyökök káros hatásától úgy, hogy semleges vegyületekké alakítja azokat, amelyek ezután a vizelettel távoznak a szervezetből.

JELLEMZŐI

  • A C-vitamin védelmet nyújt a sejtek számára az oxidatív stressz káros hatásaival szemben és stimulálja a kollagéntermelést a bőr normál funkcióinak fenntartásához
  • A C-vitamin szerepet játszik az immunrendszer normál működésében
  • A C-vitamin csökkentheti a fáradtságérzetet és a normál élettani funkciók fenntartását
  • A C-vitamin fokozza a vas felszívódását
  • Az E-vitamin védelmet nyújt a sejtösszetevők számára az oxidatív károsodástól

 

AJÁNLOTT MENNYISÉG

Naponta 2x1 db kapszula bevétele javasolt (reggel és este)

FIGYELMEZTETÉS

Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A Kangli étrend-kiegészítő szedése terhes kismamák és szoptatós anyák számára nem ajánlott.