Inspiráló üzleti közösség

Kedd webinár

 

webinár

 

 

Tréning- központunk

FRISS INFO 2022.01.

akciók

 
 

Kérdés van?

tienselet_kerdesek

Belépés

ADATVÉDELMI IRÁNYELVEk

KOVÁCS ISTVÁNNÉ (VÁLLALKOZÓ, (TOVÁBBIAKBAN: VÁLLALKOZÓ) 8900 ZALAEGERSZEG, HATÁRJÁRÓ UTCA 3.)

JELENLEGI VALAMINT LEENDŐ PARTNEREI SZEMÉLYES ADATAINAK VÉDELMÉRE RENDKÍVÜL NAGY FIGYELMET FORDÍT.

A JELEN ADATVÉDELMI IRÁNYELVEK SZABÁLYOZZÁK, HOGY VÁLLALKOZÓ WEBHELYEIN KERESZTÜL MILYEN INFORMÁCIÓK GYŰJTHETŐK, AZOKAT VÁLLALKOZÓ MILYEN CÉLRA HASZNÁLJA.

VÁLLALKOZÓ A SZEMÉLYES ADATOKAT A HATÁLYOS EURÓPAI UNIÓ ADATVÉDELMI RENDELETEINEK MEGFELELŐEN DOLGOZZA FEL.

SZEMÉLYES ADATOK BEKÉRÉSE TÖRTÉNHET:

VÁLLALKOZÓ, A KÖZÖS MUNKA ÉRDEKÉBEN TÖRTÉNŐ REGISZTRÁCIÓHOZ, HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁSHOZ, EGYÉB KAPCSOLATTARTÁSHOZ, ESETLEGES VÁSÁRLÁSHOZ, WEBHELYEKEN ÉS BLOGOKON  TALÁLHATÓ  INFORMÁCIÓKKAL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK MEGVÁLASZOLÁSÁHOZ SZÜKSÉGES MINIMÁLIS ADATOKAT KÉRI BE ÖNTŐL:

  • NÉV,
  • TELEFONSZÁM,
  • E-MAIL CÍM,
  • SKYPE NÉV,
  • AMENNYIBEN SZÜKSÉGES POSTA, SZÁMLÁZÁSI ÉS SZÁLLÍTÁSI CÍM.

 SZEMÉLYES ADATOK HASZNÁLATA:

VÁLLALKOZÓ,  PARTNERI VISZONYTÓL FÜGGŐEN AZ ALÁBBI CÉLOKRA HASZNÁLJA FEL AZ ÖN SZEMÉLYES ADATAIT, KIZÁRÓLAG AZ ÖN HOZZÁJÁRULÁSÁVAL, MELYET BÁRMIKOR SAJÁT DÖNTÉSE ALAPJÁN – MINDEN ESETBEN ÍRÁSBAN- MEGTILTHATJA:

  • INFORMÁCIÓK ÁTADÁSA, E-MAILBEN, SMS-BEN, HÍRLEVÉLBEN
  • KÉRDÉSEK MEGVÁLASZOLÁSA,
  • ESETLEGES RENDELÉSEK FELDOLGOZÁSA,
  • AKTUÁLIS AJÁNLATOK MEGKÜLDÉSE, TOVÁBBÍTÁSA
  • PROMÓCIÓS AJÁNLATOK KÜLDÉSE, E-MAILBEN, SMS-BEN, HÍRLEVÉLBEN

    PARTNERI VISZONYTÓL FÜGGŐEN, ÖN A MÁR SAJÁT DÖNTÉSE ALAPJÁN MEGSZÜNTETETT INFORMÁCIÓS KAPCSOLATOT ÚJRA MEGTEREMTHETI VÁLLALKOZÓVAL, SZINTÉN SAJÁT DÖNTÉSE ALAPJÁN.

 

ADATFELDOLGOZÓ PARTNEREINK:

 

TIENS HUNGARY KFT.

A CÉGET NYILVÁNTARTÓ CÉGBÍRÓSÁG: FŐVÁROSI TÖRVÉNYSZÉK CÉGBÍRÓSÁGA

CÉGJEGYZÉK: 01-09-690486

ADÓSZÁM: 12519835-2-42

CÍM:

1082 BUDAPEST


FUTÓ U. 31-33.

 

 

HÍRLEVÉL KÜLDŐ SZOLGÁLTATÓ:

HÍRLEVÉLKÜLDÉS: A LISTAMESTER ONLINE HÍRLEVÉLKÜLDŐ SZOLGÁLTATÁS ÜZEMELTETŐJE BIZTOSÍTJA

NÉV: BITHUSZÁROK SZÁMÍTÁSTECHNIKAI ÉS SZOLGÁLTATÓ BETÉTI TÁRSASÁG (BITHUSZÁROK BT.)

SZÉKHELY: 2051 BIATORBÁGY, DAMJANICH UTCA 8.

KÉPVISELŐ NEVE: MIZERA FERENC ÜGYVEZETŐ

CÉGJEGYZÉKSZÁM:  13-06-065996 

STATISZTIKAI SZÁMJEL: 21158218-7220-212-01

ADÓSZÁM: 21158218-2-13

E-MAIL: INFO@BITHUSZAROK.HU, INFO@LISTAMESTER.HU 

 

 

 

KÜLSŐ WEB HELYEK

 WWWW.TIENSELET.HU(ÉS BLOGOKON) WEBHELYÜNKÖN MÁS VÁLLALATOK ÁLTAL ÜZEMELTETETT WEBHELYEKRE MUTATÓ HIVATKOZÁSOK IS MEGJELENHETNEK. EZEN HIVATKOZÁSOK HASZNÁLATÁVAL ELHAGYJA VÁLLALKOZÓ WEBHELYÉT. VÁLLALKOZÓ NEM FELELŐS EZEN HARMADIK FELEK WEBHELYEIÉRT. VÁLLALKOZÓ ADATVÉDELMI IRÁNYELVEI NEM ÉRVÉNYESEK A HARMADIK FELEK WEBHELYEIRE.

ILYEN ESETBEN KÉRJÜK, HOGY KÖZVETLENÜL AZON A WEBHELYEKEN TÁJÉKOZÓDJON- AHOVA KILÁTOGATOTT- A VÉDETT SZEMÉLYES ADATAINAK FELHASZNÁLÁSÁRÓL. MINDEZ NEM VONATKOZIK A WWW.TIENSELET.HU HIVATKOZÁSRA, MELYET VÁLLALKOZÓ ÜZEMELTET.

 

 

KÖZÖSSÉGI BEÉPÜLŐ MODULOK

A WWW.TIENSELET.HU (ÉS BLOGOK) WEBHELY AZ ONLINE VÁSÁRLÁS SZEMÉLYESEBBÉ TÉTELÉHEZ A FACEBOOK BEÉPÜLŐ MODULJÁT HASZNÁLJA. ÉPPEN EZÉRT HASZNÁLJUK A FACEBOOK „LIKE” (TETSZIK) GOMBJÁT. EZ A FUNKCIÓ AZ USA-BELI FACEBOOK INC. TULAJDONA. (1601 S. CALIFORNIA AVE, PALO ALTO, CA 94304, USA.)

HA A WWW.TIENSELET.HU ( ÉS  BLOGOK) WEBHELY EGY ILYEN BEÉPÜLŐ MODULT TARTALMAZÓ OLDALÁT NYITJA MEG, A BÖNGÉSZŐJE KÖZVETLEN KAPCSOLATOT LÉTESÍT A FACEBOOKKAL, ÉS BETÖLTI ENNEK A WEBHELYNEK A TARTALMAIT. A FACEBOOK ILYEN MÓDON NYOMON KÖVETHETI A WWW.TIENSELET.HU (ÉS BLOGOK) WEBHELY OLDALAIN TETT LÁTOGATÁSÁT AKKOR IS, HA ÖN AKTÍVAN NEM HASZNÁLTA EZT A FUNKCIÓT. HA ÖN RENDELKEZIK FACEBOOK-FIÓKKAL, AZ ILYEN KÖZÖSSÉGI BEÉPÜLŐ MODULOK SEGÍTSÉGÉVEL INFORMÁCIÓT OSZTHAT MEG AZ ISMERŐSEIVEL. A BEÉPÜLŐ MODULOK TARTALMÁRA ÉS A TOVÁBBÍTOTT INFORMÁCIÓRA A TIENS VÁLLALATNAK NINCS BEFOLYÁSA.

AZ ADATOK FELDOLGOZÁSÁNAK MÉRTÉKÉRŐL, TÍPUSÁRÓL ÉS CÉLJÁRÓL A FACEBOOK RÉSZLETES INFORMÁCIÓT KÖZÖL A WEBOLDALAIN. JOGAIRÓL ÉS AZ ADATAI VÉDELMÉVEL KAPCSOLATOS BEÁLLÍTÁSOKRÓL BŐVEBBEN TÁJÉKOZÓDHAT A HTTPS://ES-ES.FACEBOOK.COM/ABOUT/PRIVACY/ WEB HELYEN.

 

AMENNYIBEN KIJELENTKEZIK A KÖZÖSSÉGI OLDALÁRÓL (FACEBOOK) ÉS TÖRLI AZ ELHELYEZETT COOKIE-KAT, AZZAL MEGAKADÁLYOZHATJA, HOGY A FACEBOOK INFORMÁCIÓT GYŰJTSÖN ÖNRŐL, AMIKOR A WWW.TIENSELET.HU WEBHELYRE LÁTOGAT.

HATÁROKON ÁTNYÚLÓ TOVÁBBÍTÁS

ESETLEGES RENDELÉSEK TELJESÍTÉSÉRE ÉS AZ ÜGYFELEKKEL VALÓ KAPCSOLATTARTÁSRA VÁLLALKOZÓ AZ EURÓPAI GAZDASÁGI TÉRSÉGEN KÍVÜLI ORSZÁGOKBAN TEVÉKENYKEDŐ VÁLLALATOK SZOLGÁLTATÁSAIT IS IGÉNYBE VEHETI. VÁLLALKOZÓ GONDOSKODIK ARRÓL, HOGY AZ ADATOK ILYEN VÁLLALATOK FELÉ TÖRTÉNŐ TOVÁBBÍTÁSA ESETÉN AZ ADOTT PARTNER BETARTSA A JELEN ADATVÉDELMI IRÁNYELVEKET ÉS A MAGYAR ADATVÉDELMI TÖRVÉNYEKET, VALAMINT MAGAS SZINTŰ ADATVÉDELMET GARANTÁLJON.

.AZ INFORMÁCIÓHOZ VALÓ JOGÁVAL VAGY BÁRMILYEN EGYÉB JOGÁVAL KAPCSOLATOS TÁJÉKOZTATÁSÉRT BÁRMIKOR FELVEHETI A KAPCSOLATOT VÁLLALKOZÓVAL.

VÁLTOZÁSOK A SZEMÉLYES ADATAIBAN, AZ INFORMÁCIÓHOZ VALÓ JOG

HA ELLENŐRIZNI, HELYESBÍTENI VAGY TÖRÖLNI SZERETNÉ A KORÁBBAN RENDELKEZÉSÜNKRE BOCSÁTOTT SZEMÉLYES ADATAIT, EZZEL KAPCSOLATBAN BÁRMIKOR FELVEHETI VELÜNK A KAPCSOLATOT A TIENSELET@GMAIL.COM E-MAIL CÍMEN.

KÉRELMÉBEN PONTOSAN JELÖLJE MEG, HOGY MILYEN ADATOKRÓL VAN SZÓ. KÉRELMÉT A LEHETŐ LEGGYORSABBAN FELDOLGOZZUK.

KÉRÉSÉRE VÁLLALKOZÓ TÁJÉKOZTATÁST NYÚJT ARRÓL IS, HOGY MILYEN ADATOKAT TÁROLUNK ÖNRŐL.

 

ADATBIZTONSÁG

VÁLLALKOZÓ, TECHNIKAI ÉS SZERVEZETI BIZTONSÁGI INTÉZKEDÉSEKKEL ÓVJA A NÁLUNK REGISZTRÁLT ADATOKAT A VÉLETLEN VAGY SZÁNDÉKOS MANIPULÁCIÓ, ELVESZTÉS, ELPUSZTÍTÁS VAGY JOGOSULATLAN SZEMÉLYEK ÁLTALI HOZZÁFÉRÉS ELLEN.

 BIZTONSÁGI INTÉZKEDÉSEINKET RENDSZERESEN MÓDOSÍTJUK A LEGFEJLETTEBB TECHNOLÓGIÁKNAK MEGFELELŐEN

 

AZ ADATVÉDELMI RENDELKEZÉSEK MÓDOSÍTÁSA

VÁLLALKOZÓ JOGOSULT A JELEN ADATVÉDELMI RENDELKEZÉSEK MÓDOSÍTÁSÁRA. AZ ILYEN MÓDOSÍTÁSOKRÓL A REGISZTRÁLT FELHASZNÁLÓKAT A HELYBEN SZOKÁSOS MÓDON TÁJÉKOZTATJUK.

AZ ÚJ FELHASZNÁLÓKRA AZONNALI HATÁLLYAL AZ ÚJ RENDELKEZÉSEK VONATKOZNAK.

 

KOVÁCS ISTVÁNNÉ

VÁLLALKOZÓ

ADÓSZÁM: 54558160-2-40