Inspiráló üzleti közösség

Kedd webinár

 

webinár

 

 

Tréning- központunk

FRISS INFO 2022.01.

akciók

 
 

Kérdés van?

tienselet_kerdesek

Belépés

tienselet.hu

A TIENS intelligens, divatos, új eszköze a Hidro-Szépségpermet Készülék hidrogénben gazdag vizet termel a bőr hidratálása és védelme érdekében.

Védelmet nyújthat olyan külső tényezőkkel szemben, mint a légszennyezés vagy a napfény káros sugárzása, amelyek szabad gyökök kialakulásához és a sejtek károsodásához vezethetnek.

Az oxidatív stressz okozta bőrkárosodás idő előtti bőröregedéshez, ráncok kialakulásához és egyéb bőrproblémákhoz vezethet.

 

A kiváló minőségű titán-platina elektródákkal ellátott hidrogén-vízpermetező nagy hatékonyságú vízelektrolízissel állít elő hidrogénben gazdag vizet. A hidrogénben gazdag víz, amely bőségesen tartalmaz hidrogén H2 vegyületeket, könnyen bejuthat a bőrbe és behatol a bőrsejtekbe. A bőr mély rétegeiben a hidrogén antioxidánsként működik, segít semlegesíteni a szabad gyököket és megelőzni a sejtkárosodást.

 A hidrogénben gazdag víz segít megvédeni a bőrt az idő előtti öregedéstől, hidratálja a bőr mélyebb rétegeit és támogatja rugalmasságát, egészségét és ragyogó megjelenését. 

Íme a prezentáció!<<< tekintsd meg!

Azonnali regisztráció és vásárlási lehetőség!

Szponzorkód: 80830143