Inspiráló üzleti közösség

KEDD 19.00 órakor!

webinar_tienselet

 

 

Tréning- központunk

FRISS INFO 2023.02.28-ig

tienselet_02

 
 
 

Kérdés van?

tienselet_glutenfree

Hírek

Miért fontos a megfelelő minőségű C-Vitamin fogyasztása?

 

A C-vitamin olyan alapvető tápanyag, amelyet a szervezet nem tud tárolni, ezért folyamatos utánpótlást kell biztosítanunk az elfogyasztott élelmiszerekből vagy étrendkiegészítők segítségével.

Az aktív életvitelű emberek és sportolók gyakran fogyasztanak nagyobb mennyiségű C-vitamint, hogy segítsék regenerálódásukat.

A TIENS Csoportról szóló hírektől hangos a nemzetközi sajtó, cégünk 26. évfordulójának apropójából.

A mai napon a London Daily Postban is megjelent  egy cikk, mely igazán méltő elismerése a TIENS csoport nagyságának. A cikk fordítását az alábbiakban olvashatjátok: 

2021. augusztus 3-án, 2021-ben a kínai Tianjinban tartották a Globális Egészségügyi Iparágfejlesztési Világfórumot. A fórumon a különböző ágazatokból érkező iparági vezetők és érdekeltek összegyűltek, hogy kiaknázzák az innováció és a fejlesztés lehetséges területeit a globális egészségügyi iparban.

Kedves TIENS családtagjaim!

A TIENS 26 éves fejlődése igazán méltó arra, hogy visszatekintsünk egy kicsit.

Alapkoncepciónk a közösség és az emberiség egészségének szolgálata.

Kéz a kézben dolgozunk, hogy az üzletet hálózaton keresztül és a hálózatot az üzleten keresztül terjesszük. Régiók és határok átszelésével ezen alapokra helyezve egy újabb vállalkozásba fogtunk, az új helyettesítő csereelméletre építve.

A 3 az 1-ben hálózat és 6 interakciós hálózat által egy globális platformot építettünk.

Oldalak