Inspiráló üzleti közösség

Kedd webinár

 

webinár

 

 

Tréning- központunk

FRISS INFO 2022.01.

akciók

 
 

Kérdés van?

tienselet_kerdesek

Belépés

Kedves TIENS családtagjaim!

A TIENS 26 éves fejlődése igazán méltó arra, hogy visszatekintsünk egy kicsit.

Alapkoncepciónk a közösség és az emberiség egészségének szolgálata.

Kéz a kézben dolgozunk, hogy az üzletet hálózaton keresztül és a hálózatot az üzleten keresztül terjesszük. Régiók és határok átszelésével ezen alapokra helyezve egy újabb vállalkozásba fogtunk, az új helyettesítő csereelméletre építve.

A 3 az 1-ben hálózat és 6 interakciós hálózat által egy globális platformot építettünk.

Megfelelő csatornáinkon keresztül 47 millió háztartást érünk el. Fogyasztókat, operátorokat, kommunikátorokat, akik értik egymás gondolatát. Mi együtt kiváló érzékkel rendelkezünk a célok és a boldogságra elérésére.

Szemtanúi voltunk 26 év valódi fejlődésének és egyéni fejlődéseknek. Nem nyilváníthatunk egy fejlődést valódi fejlődésnek mindaddig, amíg emberek csoportjait el nem vezetünk a fejlődéshez. A 26 éves folyamatos fejlődésünk egy méltán elismert fejlődés. Azért vagyunk részei a világnak, hogy lássuk a világot. Fivérek és nővérek a világ minden tájáról összegyűltek, hogy partneri kapcsolatba lépjenek egymással és egy globális szövetséget hozzanak létre.

A világ több mint 110 országában lévő leányvállalatunkkal egy globális platform igazi értékét hoztuk létre. Mostanra a TIENS 224 országot és régiót fed le az egész világban. Innovatív Élmény shop-okat hoztunk létre kibővítve az üzleti profilunkat. Képesek vagyunk üzletágak, határok átívelésére és különféle területeken a fejlődésre, osztozunk a megtiszteltetésben és dicsőségben.

Ehhez a 26. születésnaphoz nehéz küzdelmek árán jutottunk el. 26 éven át a kiválóság "címét" viselhettük. Eredményeinket lépésről lépésre értük el. A TIENS csoport nevében őszinte köszönetet mondok a TIENS-es embereknek, mindannyiótoknak. Nélkületek nem létezne a mai TIENS. Gratuláljunk a TIENS-nek!

A mai naptól kezdődően az október 16-i záró ceremóniáig 10 millió embert érünk el egy szempillantás alatt.

Fivérek és nővérek a világ minden tájáról ünnepeljünk együtt és legyünk részesei ennek a globális szövetségnek.

Gratulálunk a TIENS évfordulójához és kívánjuk hogy legyen még gyümölcsözőbb!

#tienshungary #tiens #tiensglobal #elnökibeszéd #LIELNÖKÚR #születésnapibeszéd