Inspiráló üzleti közösség

Kedd webinár

 

webinár

 

 

Tréning- központunk

FRISS INFO 2022.01.

akciók

 
 

Kérdés van?

tienselet_kerdesek

Belépés

A TIENS Csoportról szóló hírektől hangos a nemzetközi sajtó, cégünk 26. évfordulójának apropójából.

A mai napon a London Daily Postban is megjelent  egy cikk, mely igazán méltő elismerése a TIENS csoport nagyságának. A cikk fordítását az alábbiakban olvashatjátok: 

2021. augusztus 3-án, 2021-ben a kínai Tianjinban tartották a Globális Egészségügyi Iparágfejlesztési Világfórumot. A fórumon a különböző ágazatokból érkező iparági vezetők és érdekeltek összegyűltek, hogy kiaknázzák az innováció és a fejlesztés lehetséges területeit a globális egészségügyi iparban.

A fórum vendégei megvitatták az egészségügyi ágazat kihívásait, és azt, hogyan lehet azokat a járvány utáni korszakban tovább kezelni. Kína, amely szigorú és példamutató vezetővé vált a világ pandémiát követő korszakában, iránymutató az egészségügyi ágazatban bekövetkező változások trendjében. A globális egészségügyi ágazatok, különösen Ázsiában, nagy mértékben profitáltak Kína ellátási lánc modelljéből és az Összefogás és Út Kezdeményezés által kiváltott innovációból.

A TIENS Group reprezentatív csoport a kínai nagy egészségügyi iparágban, és ez a szerep az egyik fő oka a figyelemreméltó növekedésnek. Li Jinyuan, a TIENS Group elnöke a fórumon keresztül több tengerentúli újságíróval is kapcsolatba lépett, és megvitatta a nagy egészségügyi iparág elrendeződését és hatékonyságát. A TIENS Group ma a nagy egészségügyi iparág szóvivője mind Kínában, mind az egész világon, és elnökei kihasználják ezt a platformot, hogy megosszák törekvéseiket és azt, hogyan kaptak segítséget a kínai kormánytól. Az Összefogás és Út Kezdeményezés határozott támogatójaként a TIENS Group nem csinál titkot abból, hogy ez a fejlődés hogyan segítette őket.

A kínai vállalatok globális fejlődése lépést tart a korral. A TIENS Group nagy hírnévnek örvend a mai világban, és büszkén viseli a "Made in China" címkét nagyszerű egészségügyi termékein. Jelenleg üzleti tevékenysége kiterjedt Európára, Ázsiára, Németországra, Oroszországra, Afrikára és a világ más régióira. Emellett a TIENS Group számos országban rendelkezik raktárakkal, mivel a világ nagy részét lefedik bővülő tevékenységeik révén.

A TIENS Group várhatóan a nagy egészségügyi iparág jövőbeli fejlődésének élére áll, mivel világszerte kiváló létesítményekkel büszkélkedhet, amelyek szinte az egész világot lefedik. A TIENS Csoport másik nagy eredménye, hogy megváltoztatta a világ polgárainak a kínai vállalatokra vonatkozó szemléletét. Jelenleg ez a kezdeményezés hajtja előre, és a jövőben a változások új hullámára készül.

A TIENS Group 26 éve foglalkozik a nagy volumenű egészségügyi iparral. Mélyreható tapasztalatokat halmozott fel a hazai és a külföldi piacokon, gördülékeny csatornákat hozott létre, nagyszámú ügyféllel büszkélkedhet és jól ismert márkát hozott létre. Ennek eredményeképpen az egészségügyi ipar területén mind belföldön, mind külföldön egyensúlyi állapotot hozott létre. A TIENS csoport támogatja a csere- együttműködési folyamatokat a hazai és külföldi vállalkozásokkal ezen a széles platformon keresztül, hogy közösen támogassák az egészségügyi ipar fejlődését, és nagyobb mértékben járuljanak hozzá a világ polgárainak egészségéhez.

Az eredeti London Daily Post cikk: https://londondailypost.com/tiens-group-initiates-new.../

Kína cikk: http://zhd.zqcn.com.cn/qiye/202108/04/c535985.html

#tiens #tienscsoport #tiensgroup #tiensnews #news #londondailypost #tiensújságcikk