Inspiráló üzleti közösség

Kedd webinár

 

webinár

 

 

Tréning- központunk

FRISS INFO 2022.01.

akciók

 
 

Kérdés van?

tienselet_kerdesek

 

A keleti egészségfilozófia sok érdekességet tartogat számunkra itt nyugaton.

Úgy tartják, hogy vér és Chi szükséges az élethez. A meridiánok és a mellékcsatornák szállítják a Chit és a vért a szervezetben, eljuttatva a tápanyagokat mindenhová az élettani funkciók ellátásához.

A Chi
-  Alapvető anyag a szervezet számára, áramlásának elakadása problémák kialakulásához vezet.
-  Nem materiális életenergia, mely szükséges a szervezet megfelelő működéséhez.

A szervezet normális működéséhez kívülről bevitt tápanyagokra van szükség, mint például a friss levegőre a tüdő számára, az élelmiszerekből pedig a lép és a gyomor által Chi energiához jut a szervezet.

 A Chi egyrészt életenergia, amit a táplálék és levegő segítségével szerzünk meg, másrészt a szervezet funkcionális tevékenysége is, ami a szervek és szövetek funkcióin keresztül érvényesül. Tehát a hagyományos kínai medicina szerint a Chi materiális és élettani funkciókkal is rendelkezik.

A vért a hagyományos kínai medicinában is hasonlóan definiálják, mint a modern orvostudományban. Áramlik a szervezetben, táplálékot és oxigént szállít a szövetekbe és a szervekbe. A Chi energia végigfut az egész testen, a bélrendszeren, a meridián- és mellékcsatornákon, így támogatva számos élettani funkció fenntartását a szervezetben. A Chi alapvető áramlásának vonala: felfelé és lefelé, kifelé és befelé. A Chi a vér “parancsnoka” a vér pedig a Chi “anyja”. Tehát hatással vannak egymásra, illetve együttműködnek egymással.

 

A hagyományos kínai medicina szerint a belélegzett levegő és a felvett tápanyagok beépülnek a szervekbe és átalakulnak a Chi és a vér energiaforrásává. Majd a Chi- és a vér keresztüláramlik a szervezeten tápanyaggal látva el a szöveteket és szerveket megfelelő működésük biztosítása érdekében. Tehát a tápanyag és oxigén felhasználás nem történhet meg a Chi és a vér áramlása nélkül.

Kattints a képre, hogy az intenzitást is tudd élvezni, megismerni! 

tienselet.hu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A készülék 15 perces használata, egyenértékű 10 ezer lépéssel!

Kiváló sportolók számára, illetve akik ülő munkájuk révén, keveset mozognak.

Élmény a „nehéz láb” megszüntetése, a keringés javítása.

Valamennyi belső szervünknek masszázst „élmény masszázst” biztosít.

Felfrissülés a használat után biztosított.

A készülék használatához tippek és TILALMAK itt olvasható << olvasd figyelmesen!